Zarkoperfume PINK MOLéCULE 090・09

Endelig har jeg fundet mig en ny duft, som virkelig tiltaler mig med stort De … selv navnet, er som lavet til mig: PINK MOLéCULE 090・09 og minder mig om min fødselsdag, der er  09・09 …. waou skøn skandinavisk duft blandet med mystik og en sensuel undertone af pink champagne… fantastisk fusion af nordiske elementer.

Duften er næsten mineralsk, i at den går fra toppen noter direkte til basenotes.
TOPNOTES :: Hyldeblomst – Abricot – Black Orchid – Pink Molecules
HEART NOTER :: revet ud!
BASENOTES :: Mahogany – Cream Accord – Sort Wood Accord
PINK MOLéCULE er en feminin parfume – jeg er vild med denne komposition – en ægte fryd for sanserne.

Zarkoperfume

Zarkoperfume

PINK MOLéCULE 090・09

 Zarko AHLMANN PAVLOV

besluttede i 2008 at realisere sin drøm, og begyndte at studere den fine kunst “at skabe dufte” – en intens og ofte vanskelig rejse, som startede i Italien. I dag kan Zarko være stolt over at kunne kalde sig selv Danmark eneste praktiserende “parfumer”.  At være parfumer er en kunstart, og enhver kunstner har sin egen vision og tilgang til mediet. Zarko’s vision er at skabe dufte, der indkapsler den Nordiske ånd og nordisk molekylær videnskab med klassiske franske parfumer.

Den første duft Zarko lavede hed:  MOLÈCULE 234・38 A love affair og årsagen til dette tal er, at det molekyle som er brugt i parfumen vejer 234,38 – her vil jeg ikke gå videre, for det kræver mere end min matematiske studentereksamen…! Den anden duft der blev lavet er til Zarko’s kone Lene – e’L og hendes issue var, at hun rigtig gerne ville have en feminin duft, som holdt i mindst 8 timer … lidt af en opgave, men til stor glæde for Lene og alle os andre! Næste skud på stammen er OUD’ISH – Oud er en af de dyreste råvarer, der anvendes til parfume i verden. Den har en unik speciel duft af sød skov og skovjord. Udvindingen af Oud er meget vanskeligt, og kombineret med en stor efterspørgsel, er Oud nærmest ligeså kostbar som flydende guld.

Fragrances of the World 

Fragrances of the World kalder INCEPTION for  “et kemiske mesterværk”  – navnet på parfumen er inspireret af filmen Inception, og sammensætningen i denne duft bevæger sig gennem seks faser i stedet for de tre faser, som er typiske for traditionelle parfumer. Duften er skabt, så de lyse noter kommer først, derefter de dybere – det giver fuld dækning for alle følelser og sanser. Duften indeholder Ozones, Citrus, Blomster, Spicy, Greens, og Woods og er en duft, der appellerer til både kvinder og mænd.

De håndlavede flacon’er indeholder 100 ml. pris ca. 649 kr. Zarkoperfume har 100 forhandlere i Danmark, og som eneste beautymærke sælges de også på Louisiana, men er også et scoop i udlandet – i England forhandles de bla. i Liberty og Harrods. Den 29.4 er Zarkoperfume også nomineret til Danish Beauty Award.

Zarkoperfume: http://zarkoperfume.com/

e'L-Zarkoperfume

e’L-Zarkoperfume

e’L-Zarkoperfume

 

Én kommentar


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/functions.php:281 Stack trace: #0 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/comments.php(35): sandbox_commenter_link() #1 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1535): require('/var/www/stylef...') #2 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/single.php(32): comments_template() #3 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/stylef...') #4 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/stylef...') #5 /var/www/stylefashion.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/stylef...') #6 {main} thrown in /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/functions.php on line 281