Udpluk af forårets sjove opgaver som stylist

Når man, som jeg, arbejder som freelance stylist, ved man egentlig aldrig, hvad morgendagen bringer…. Den ene dag styler jeg til en fotoopgave for bla. SØNDAG, den næste dag returneres tøj og tilbehør og tekster skrives færdig med tips og info på priser og mærker.

Ugen efter skal der arrangeres årets Designers Nest Show med alle de nye talenter – frisører og make-up artister briefes af key make-upartisken Sidsel Bøg, musikken tjekkes sammen med DJ Dennis Bøg, plus min søde assistent Emilie Macholm og  jeg skal ha’ styr på alle tropperne – 16 påklædere og 16 modeller – lys og lyd tjekkes, generalprøve køres igennem og alle 25 designerne fra hele skandinavien skal vise deres kollektion frem for 6 dommere heriblandt Designer Henrik Vibskov – De holdes alle i kort snor af Jan Carlsen og min skønne datter Maya… Kronprinsessen kigger forbi og hilser på designerne … Showtime, prisoverrækkelse, foto alt overstået på 20 min. Sikke en maraton! Men sjovt.

Så går turen videre på modemessen Revolver, hvor næste efteråret 2015’s tendenser tjekkes ud. Firmaer og kunder, kollegaer og venner mødes og netværker – det halvårlige træf…. Reception på den franske ambassade, dagens sidste shows – et enkelt glas champagne….altid en fest!

I marts kom en hasteopgave på banen – IN’s moderedaktør er syg og Trine Nygaard, som er chefredaktør ringer for assistance til 8 foredrag & workshops dagen efter til IN-live – først på Skodsborg Kurbad og ugen efter på Hindsgaul Slot – py ha, der skulle lige handles hurtigt og tjekkes en masse info op omkring de brands, der var repræsenteret på dagen; Day Birger et Mikkelsen, Georg Jensen og Ecco. Det blev to sjove dage med grin og go’e historier og masser af skønne læsere, som havde tilmeldt sig eventet. Hele holdet kunne ta’ hjem til København med en masse forrygende oplevelser. Tak for din tillid Trine! og et super tjekket IN team.

Summa summarum, det gælder om at ha’ et fantastisk team og et supergodt netværk –  tror aldrig jeg holder op, for der er altid noget nyt og spændende på tegnebrættet. I virkeligheden jag har 30 års jubilæum i år….

Tendenser_ss15

Tendenser_ss15

Forårstendenser for SØNDAG fotograferet af Stine Heilmann i min ven Marco Evaristti’s Studio – Tøjet er fra Rabens Saloner

Tendenser_ss15

Tendenser_ss15

Costummade ss2015 fotograferet af Stine Heilmann i Evaristti Studio

Designers-Nest-Show-januar-2015

Designers-Nest-Show-januar-2015

Instagram fra Designers Nest Shoe januar 2015

IN Live

IN Live

Snapshots fra IN live

in_live_på-Hindsgaul-Slot

in_live_på-Hindsgaul-Slot

IN live teamet fra Hindsgaul Slot