Triump Magic Wire bh

Triumph lancerer Magic Wire bh’en der giver barmen perfekt støtte uden generende metalbøjler. Det er lige en sag for mig, der gerne vil ha’ et alternativ til bøjler…og som både løfter og gir’ fylde de rigtige steder…!
Magic Wire er en blød silikonebøjle, som går helt op til en G-skål. Silikonebøjlen reagerer på varme og former sig behageligt efter kroppen. Den er desuden integreret i BH’ens foring, så man kun mærker det bløde tekstil mod huden.
Vask bh’en i vaskemaskinen
men husk at lægge den i en vaskepose, så blonder og silke ikke ridses af andre tekstiler, og så generelt vask på skåneprogram. Når den hænges op til tørre, skal du sørge for at hænge den midt på forstykket, for at holde formen. Sidste tip – køb to par trusser pr. bh, så har du altid et smukt sæt – trusser blir’ jo normalt brugt og vasket mere end bh’en…
Body Make-Up Magic Wire en ny, komfortabel serie til dagligdagen, som navnet Body Make-Up indikerer, føles lingeriet som en ekstra hud. Serien fås op til E-skål.
Contouring Sensation Magic Wire er smukt og feminint shapewear, som byder på glamourøse designs med smukke udskæringer, blondedetaljer og sløjfer. Serien fås op til G-skål.
Priser på bh’er fra 329 kr. – 399 kr. trusser fra 149 kr- -329 kr.
Triumph magic wire

Triumph magic wire

Triumph magic wire bh 329 kr.-  fås i farverne sort, rød og lilla – husk at du sagtens kan bruge rødt lingeri under hvide skjorter – det kan ikke ses igennem…!

Triumph-Contouring-Sensation-Magic-Wire-bh-399-kr.

Triumph-Contouring-Sensation-Magic-Wire-bh-399-kr.

Triumph Contouring Sensation Magic Wire bh 399 kr. kommer i sort og hudfarvet

Triumph-Contouring-Sensation-Magic-Wire-bh-399-kr. trusser 329 kr.

Triumph-Contouring-Sensation-Magic-Wire-bh-399-kr. trusser 329 kr.

Triumph Contouring Sensation Magic Wire bh 399 kr., trusser 329 kr.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*