Tilbage på banen…. “Kvinder med kurver”

Så er jeg tilbage på banen igen – har døjet med “muse” arm, så det er kun det allermest nødvendige, som er blevet skrevet… heldigvis har jeg en dejlig assistent, som har været en stor hjælp.

Mange ting er sket siden sidst; Jeg har lavet flere serier til SØNDAG’s nye tillæg “Kvinder med kurver” – det har netop haft “premiere” – udkom første gang her i mandags. Jeg er stolt og glad over at kunne gi’ en masse gode tips videre, og har fået lov til at klæ’ de skønneste, smukkeste og frodige kvinder på, som alle elsker sig selv ligeså meget, som jeg elsker dem – der har været grin i kulissen og det har været en stor fest at gå på arbejde. Her er snigkik af  resultatet…..

SØNDAG http://www.soendag.dk/

Kvinder-med-kurver

Kvinder-med-kurver

Audrey Castaneda & Anne Karin Broberg

Kvinder-med-kurver

Kvinder-med-kurver

Hvid silkeskjorte 3.399 kr. Marina Rinaldi. Sorte leggings 299 kr. Studio. Øreringe 400 kr. Sanne Nordahn. Sølvsandal 699 kr. Vagabond. Gl. Rosa lædertaske 2.200 kr. Ecco. Gulmønstret tørklæde 799 kr. Mind of Line. Gule fjerøreringe 420 kr. Kivalai. Rosa solbriller 1.270 kr. Marc Jacobs. Blå sko 699 kr. Vagabond. Solbriller 510 kr. Polaroid. Blå jakke 499 kr. Ellos. Støvlet 1.100 kr. Ecco. Gul håndtaske 399 kr. Neye. Stråhat 119,95 kr. H&M

The-lady-in-pink

The-lady-in-pink

Kjolen er fra Venus & Mars og koster 1.199 kr.

Buksedragten er fra Carmakoma og koster 1.099 kr.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*