TIL LYKKE – 50 år med Dennis Knudsen

I dag kommer der en lille personlig hilsen til Dennis Knudsen, som jeg er en stor beundrer af… ! Dygtig til alt – hår, make-up, at udvikle formidle sine fantastiske produkter  – ”At få sin egen kosmetikserie er ”a dream come true”. som Dennis siger da han introducerede sin nye serie INK by Dennis Knudsen.

INK® by Dennis Knudsen er UDEN parabener og UDEN parfume

Efter talrige års arbejde med alverdens forskellige kosmetikmærker, har Dennis fået en utrolig stor erfaring i produkter og deres kvaliteter, så det har nærmest været som en leg for ham, at sammensætte et sortiment. Kombinationen af hans erfaringer som make-up artist og E. Tjellesen A/S´s erfaring med udvikling og produktion er blevet udnyttet til det yderste i INK by Dennis Knudsen. Resultatet er overbevisende, en professionel makeup serie, hvor teknologi og økologi mødes.

Ja jeg ku’ blive ved med at rose Dennis og det gør jeg også …! For udover det forretningsmæssige, er han også en hardcore sportsmand! Han har lige gennemført en ironman med 3,8 kilometers svømning, 180 kilometers cykling og en maraton at slutte af på. Godt gået af  50 års fødselaren.

Til lykke Dennis – det var fantastisk at få lov til at fejre dig!!

Jeg valgte at sætte trumf på og gå linen ud med disko-paryk og bling bling – har stadig ømme fødder efter nattens diskodans!! hellere det end sport for mit vedkommende – måske skal vi bare indføre en ny sportsgren, som hedder disko til hverdag???

Her er så fotos af aftenens udstyr…

Liv-og-Mark som sørgede for Champagnen

Liv-og-Mark som sørgede for Champagnen

Dennis-og-Liv-på-dansegulvet

Dennis-og-Liv-på-dansegulvet

Disko-queen

Disko-queen

Dennis-og-Kirsten-dancing.

Dennis-og-Kirsten-dancing.

Dennis-Knudsen-Ironman 2013

Dennis-Knudsen-Ironman 2013

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*