Skønne kvinder +60

Jeg fik en opgave for SØNDAG, som gik ud på at finde skønne kvinder +60 – i første omgang tænkte jeg – åh… nej… det finder jeg aldrig, men midt i en fotoopgave, som vi skyder i Norman Copenhagen – kommer den smukkeste kvinde ind – og jeg blev nødt til at komplementere hende for hendes look – i dag er Lis 60 år min model i eget tøj… og ja, jeg må indrømme, at der er ikke noget i vejen med looket… men mon ikke Vor Herre har skrevet forkert i dåbsattesten…? Ellers er alle 3 kvinder vist udstyret med fantastiske gener!

Meant to be

Lise, ligeledes 60 år, kom forbi Armani’s make-up stand i Magasin og her skete det samme …  det var nok “meant to be” – og Nellie’s datter var superstolt af sin  mor – så hun skrev til mig på facebook, at hun synes jeg skulle vælge hende…. og ja selvfølgelig! Nellie har rundet de 68 somre – fantastisk!

Personality

Jeg elsker kvinder med personlighed, som ikke er bange for at leve det ud….!!! Så glemt det der med at være fuldstændig aldersforskrækket! Se selv og bliv inspireret – Af Liv Barfoed, Make-up artist Ulla Jacobsen, fotograf Elona Sjøgren

Lis

Lis 60 år

Nellie 68 år

Nellie 68 år

Lise-1

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*