Rigby & Peller og fotograf Sofie Barfoed laver julelingeri fotos af DIG

Mangler du årets mest SPECIELLE julegave til din kæreste eller din mand, så har Rigby & Peller – byens bedste lingeributik – lavet et samarbejde med Fotograf Sofie Barfoed, hvor du kan få taget et foto af dig selv i smukt lingeri. Sofie Barfoed har mere end 10 års erfaring og er netop kommet tilbage til Danmark efter 2 år på International Center of Photography i New York. Du kan se mere om Sofie på www.sofiebarfoed.dk

Hvornår? Torsdag den 5. december 2013 fra kl. 16.00 
Hvor? Rigby & Peller, Gl. Kongevej 164, Frederiksberg

På denne dag starter du med en fitting af en af Rigby & Pellers lingeristylister. Herefter kan du få lagt makeup af en makeupartist, for til sidst at få taget et smukt billede af dig i det sæt lingeri, du har købt. Alt dette foregår i hyggeligt selskab, dejlige omgivelser og med et glas champagne. Lige et arrangement for mig og veninderne!

Pris

Du betaler 650 kr. for det første billede og 350 kr. pr. stk. for de efterfølgende. Billederne betales kontant på dagen. Sofie redigerer billederne og sørger for, at du tager dig ud fra din bedste side. Du vælger selv, hvor mange billeder, du vil have og udvælger selv blandt de bedste.

Bestil tid senest torsdag den 28. november på tlf. 32 52 20 30 eller
på mail frederiksberg@rigbyandpeller.com

Rigby & Peller er overbeviste om, at skønhed kommer af selvværd og selvtillid. Og hvad kunne være bedre end at få det frem på et smukt billede ?

Rigby-&-Peller-Sofie-Barfoed-photoshoot

Rigby-&-Peller-Sofie-Barfoed-photoshoot

Rigby & Peller  – Sofie Barfoed photoshoot

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*