Rigby & Peller ny vidunderlig lingeributik i Danmark

En kold, sneende formiddag midt i marts, stred jeg mig på min cykel ned af Gammel Kongevej, for at se den nye lingeributik Rigby & Peller. Sikke en åbenbaring – skøn butik med store prøverum og super personlig service – jeg blev målt og fandt min rigtige bh størrelse – havde i årevis købt forkert bh’er, selvfølgelig i god tro…. men nu ved jeg, hvad jeg skal bruge – det gælder både skål og størrelse. Fantastisk!!

Rigby & Peller byder på flere forskellige badetøj og lingerimærker – Marie Jo, Aubade, Prima Donna ( god til store fyldig barme). Så kvinder, hvis I trænger til forkælelse og lingeri-læring. så smut forbi på Gammel Kongevej 164, 2000 Frederiksberg. Af Liv Barfoed

Rigby&Peller-Shop Gl. Kongevej 164, Frederiksberg

PrimaDonna-roas-bh-og-trusse,-Marie-Jo-Navy-bh-og-trusse

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*