Optometrist – Profil Optik

En ny Optometrist butik er åbnet i København i “brille-gaden” – det sjælne ord optometri betyder viden om øjet og synet, her blir man specialist i at undersøge øjet og i at foretage synsprøver ….. og det er netop hvad Profil Optiks personale er uddannet i.

Profil Optik

som er Danmarks største brille-kæde har åbnet deres flagshipstore på Købmagergade 32. Butikken har sat fokus på det “grønne” miljø – hele bag-væggen er dækket af grønne planter…og alle poser er lavet bæredygtigt. Skønt at endnu et firma tænker i den retning!

Brilleudvalg

Her kan du få flere danske mærker som Ørgreen, Lindberg og Fleye, men også internationale mærker som Dolce & Gabbana, Persol, Tom Ford og RayBan.

PO by Profil Optik

er en helt ny brilleserie, som er produceret i Italien. Serien er designet og udvalgt af “dig og mig”, og er skabt ud fra en helt enkel tankegang: Det skal ikke være dyrt at gå op i fashion…. så Profil Optik tog rundt i landet med et kamera og stoppede folk på gaden. Typer som dig og mig der går op i det, vi har på. Typer der godt kan lide at skifte stil en gang i mellem og som betragter briller som en accessorie.

Profil Optik http://www.profiloptik.dk/

Profil-Optik_Købmagergade 32

Profil-Optik_Købmagergade 32

Persol briller fra Profil Optik

Profil-Optik

Profil-Optik

Sorte solbriller 1.748 kr. Ralph Lauren, røde solbriller 2.298 kr. Dolce&Gabbanna, sammenklappelige solbriller 2.098 kr. RayBan og pilotbriller 1.448 kr. RayBan

Po-by-Profil-Optik-1398-kr.

Po-by-Profil-Optik-1398-kr.

Po by Profil Optik 1.398 kr.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*