Nytårs tanker

Et nytår byder altid på eftertanker og nye mål for det kommende år – og hvad er mere nærværende end at slå et slag for “søster & bror” solidaritet…..?

I disse tider, hvor mange bukker under, og ikke synes de kan stå distancen – skal vi være der for hinanden – huske at spørge ind til deres velbefindende eller bare sende et hjerte eller kys og kram…. nærhed er altafgørende! Lytte, være til stede – ikke afbrydes af forstyrrende “støj” – sluk mobilen – lad være med at tjekke beskeder hele tiden…. detox dig fra din mobil.

Det er også tid for at reflektere over, om du har været en god nok mor eller far – har du fortalt dine børn, at de er gode nok, som de er ? Og at du bakker op om deres livsvalg og uddannelse og, og, og…? Selvfølgelig guidende, som deres mentor og forbillede – men også huske at du selv skal vise en voksen adfærd…. Men hvad er voksen adfærd? Det spurgte min søn William om forleden…. Ser du mig som voksen? Hvornår er man voksen? Er det kun at være ansvarsbevidst? Hvornår skal man give slip og klippe navlestrengen? spurgte han videre….Tja, måske, når man er klar….

En af mine paroler til mine 4 børn er, at de altid skal at opføre sig, som den de er ( ikke forstille sig ) – uden at miste deres legende tilgang til livet.

Hver alder har sin historie – det samme har hvert årti i dit liv, og en ting, som jeg måske har søgt efter i mange år er spiritualitet – måske skal jeg stoppe med at lede overalt i verdens fjerneste egne ? Måske er den lige for næsen af mig…?  I hvertfald fandt jeg sjælefred 1. juledag i Eglise Saint Paul Saint Louis i Paris, hvor min datter Emma og jeg tændte lys for vores familie, men også for en meget nær veninde, som mistede en af hendes kære….

Rigtig godt Nytår til jer allesammen.

Eglise Saint Paul Saint Louis, 99 Rue Saint-Antoine, 75004 Paris, Frankrig

Nytårshilsner-og-Kærlige-tanker-til-jer-allesammen-fra-Emma-&-Liv

Nytårshilsner-og-Kærlige-tanker-til-jer-allesammen-fra-Emma-&-Liv

Kærlige tanker til jer allesammen fra Emma & Liv

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*