Nanné – upcyclede smykker

Nanne-nøglehuller

Nannes nøglehuller

Kig igennem Nannés nøglehuller – her kan du få et indblik i hendes forunderlige verden, matchet med nutidens trend – fx. har Dolce & Gabbanna lavet tasker med nøglehuller AW2014.

Nanné

Det nye koncept har specialiseret sig i at upcycle gamle FAMILIESMYKKER, så de får et nyt liv. Hun arbejder med LOVELETTERS – initialer, som kan beskrive dit navn eller specielle datoer – de bliver mikset med finurligheder eller familieklenodier, som betyder noget for dig. Så i virkeligheden “bær du din histore” – eller skaber din nye historie.

Kongevejen 8 Dragør

Huset, hvor det hele startede er Nanné’s, barndomshjem, som er gået i arv i 5 generationer – med masser af minder og gode historier, og historien er Nanné omdrejningspunkt, så måden du kan få din historie fortalt eller fortælle videre til dine børn eller børnebørn på, er at upcycle dine smykker og forære dem din /deres historie.

Se mere på http://nanne.dk/

https://www.facebook.com/Nannejewls

medaljon-med-guldstykker-og-manchetknapper-lavet-til-ring

medaljon-med-guldstykker-og-manchetknapper-lavet-til-ring

Medaljon med guldklumper fundet i Australien i 1853 af Nannés tipoldefar – nu kan du få medaljonen med dine personlige klenodier bag krystalglas. Et par manchetknapper har fået nyt liv som 2 nye ringe, der kan bæres af to familiemedlemmer.

loveletter-fra-Nanné

loveletter-fra-Nanné

LOVELETTER fra Nanné

kæde-fra-Nanné

kæde-fra-Nanné

Wraparmbånd i ÆDELSTENE og sølvknap med diamanter, kæde med stor bjergkrystal og røgtopaz kæde med kvast fra Marakesh

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*