Miuccia Prada designer innovative sko med et twist af sporty loook.

Stylefashion elsker Miuccia Prada, der er ekspert i at designe innovative sko – et miks af formelle pumps blandet med sporty elementer. Hun er ikke den eneste designer, der har præsteret det univers – det er foregået gennem årtier.

Husk Adidas i 2000, der lavede et samarbejde med Yohji Yamamoto – her blev high fashion mikset med sporty elementer i sneakers.

Ting går i ring, men det bliver de ikke dårligere af! Miuccia mixer lette partykjoler med vatterede jakker og tætte rib strømper – cool og classy i stilen, og hun ser helt rigtigt at hverdagen gerne må være en fest – især i disse Corona tider, hvor verden er lidt “små-deprimerende” med alle sine restriktioner.

Mary Jane sko 5.100 DKK læg mærke til de tætte ribstrikkede strømper mikset med florlet skørt

Skoene, i lækker shiny læder med lak-ankelrem, kommer i flere hælhøjder fra 6.5 cm til 10,5 cm vælg den højde, som passer bedst til dit temperament og dit job. Husk at passe på dine yndlingssko – sørg for at putte stivere i skosnuderne, helst i cedertræ, som absorberer fugt og gør at formen holder på skoene. Hvis man investerer i dyre sko, skal de også holdes!

Pris på Mary Jane sko er 5.100 DKK

Find dine nye Prada sko hos : http://www.prada.com

Her kan du finde et direkte link: https://www.prada.com/dk/en/women/shoes/pumps/products.two-tone_brushed_leather_mary_jane_pumps.1I482M_3ALJ_F0N98_F_065.html

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*