Make-up firmaet IT Cosmetics ser dagens lys i Danmark

Mit yndlings foundation produkt: Color correcting full coverage cream & concealer CC+ fra IT Cosmetics – står for innovative tecnologi – kan nu købes i Danmark i Matasbutikkerne.

For mig er det meget vigtigt at produktet indeholder SPF50+ filter, så det kan beskytte mod solens stråler, som jeg desværre nok har fået lidt for meget af gennem hele livet… et par celleforandringer – ikke så godt – så beskyttelse er altafgørende. Foundation cremen er fugtgivende og smelter nærmest sammen med huden, når man tager den på, samtidig med at den fint dækker lidt pigmentforandringer. Ovenikøbet er der “win win” i forhold til, at der er tilsat anti-aging serum fremstillet af collagen, hyluronsyre alger, niacin, peptider, vitaminerne A, B, C og E og antioxidanter. Det lyder af meget, men det fungerer ! Og i en travl hverdag, har jeg ikke brug for et produkt, der krakelerer eller gør huden tør.

De  fantastiske produkter er lavet i samarbejde med dermatologer og plastikkiruger, så der er kælet for det hele.

Your Skin But Better

Selve serien er overskuelig – lige det man har brug for – en god nærende creme, øjenbrynsfarve og gel, foundation og concealer, pudder og rouge, øjenskygger, brow lift blyant, en supergo’ mascara og pensler.

Gode pensler giver god hud!

Alle pensler er fremstillet af mikrohår, som ikke fælder, og som er perfekte til at skabe en flot finish. Flere af børsterne har specialformede pensel- og børstehoveder, som passer til forskellige ansigtsformer og behov. En serie er til pudder og foundation, en anden er til kinder, dvs. rouge og solskinspudder og den sidste til øjne og bryn. sidst men ikke mindst kan du også købe en spray til rengøring af penslerne – der er tænkt på alt.

Jeg elsker deres motto : Discover it. Love it. Believe it.

og kan varmt anbefale produkterne.

IT Cosmetics Matas: https://www.matas.dk/it-cosmetics/gruppe/makeup/oejne/bryn

IT Cosmetics: itcosmetics.co.uk

IT Cosmetics Concealer CC+

IT Cosmetics Concealer CC+

IT Cosmetics basis produkter

IT Cosmetics basis produkter:

Confidence in a Cream™ DKK 365

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ DKK 290

Brow Power™ – Universal Taupe DKK 185

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7 DKK 285

Superhero™ Mascara DKK 185

IT Cosmetics børsteserie

IT Cosmetics børsteserie – priser fra DKK 140 – 395

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*