HOUSE OF AMBER LANCERER NY KOLLEKTION: “GLAMOROUS GREEN AMBER BY MAI MANNICHE”

Smykkehuset House of Amber og designer Mai Manniche har indgået et samarbejde, hvor Mai har designet ravsmykker i nye funklende styles. Det er ikke lavet i det traditionelle danske rav, men i stedet i Caribisk grønt rav.

Grønt rav er meget sjældent og kommer fra de tropiske områder i Sydamerika; Brasilien, Colombia, Ecuador, Guatemala og Venezuela. Det er først for nylig, at denne form for rav er blevet introduceret til verden – ved navnet: Green Caribien Amber. Som navnet indikerer, har ravet en grøn farve, der spænder fra klar og let grønlig til en mørkegrøn farve. Grønt Caribiesk rav er 3-4 millioner år gamle og derfor yngre end det berømte nordiske rav, som er 30-50 millioner år gammelt.

Mai Manniche, JEWLSCPH, faldt pladask for det smukke grønne rav, og hun har designet en superfin smykkekollektion for House of Amber.

Serien lanceres i House of Ambers skandinaviske butikker fra den 1. november.

House of Amber http://www.houseofamber.com/

Mai Manniche, Jewlscph http://www.jewlscph.com/

Mai-Manniche-,-Jewlscph-for-House-of-Amber

Mai-Manniche,Jewlscph for House of Amber

Mai Manniche er kendt for sine smukke nutidige designs og høje kvalitet – House of Amber er kendt for sin dedikation og kærlighed til ravet, så der er lagt op til det perfekte match!

Priser fra 995 kr. – 2.595 kr.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*