H&M Consious Collection

Consious-H&M

Consious-H&M

Amber Valletta i Consious Exclusive H&M

Consious-H&M

Consious-H&M

Concious Exclusive H&M

Consious-H&M

Consious-H&M

Consious-H&M

H&M lancerer Concious og Consious Exclusive den 10.april. Dejligt at H&M er et foregangsfirma som virkelig tar’ stilling til miljøet!

To nyheder

Økologisk læder, fra køer opdrættet til økologisk kødproduktion på svenske gårde – fra det svenske garveri Tärnsjö og økologisk silke  kultiveret i økologiske morbærtræer. Hele Concious kollektionen produceres i bæredygtige materialer. Samtidig med lanceringen introducerer H&M også det nye mærkningssystem CleverCare – en label, som viser, hvordan man behandler sit tøj på en bæredygtig måde.

Snikkik på kollektionen

Conscious Exclusive-kampagnen sammen med supermodel og skuespiller Amber Valletta, som er kendt for sit engagement i bæredygtighed. Amber Valletta er også ansigtet i Conscious-kampagnen.

Conscious Exclusive er en specialdesignet, limited edition-kollektion i kvalitetsstoffer med fine, dramatiske detaljer inspireret af flamenco- og bohemestilen. Kollektionen vil kunne fås i 150 udvalgte H&M-butikker verden over og på hm.com. Udvalgte styles vil også blive solgt via Amber Vallettas miljøansvarlige initiativ, Master & Muse, på yoox.com.

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*