Go Gucci spring summer 2016

Vi er dårlig nok nået ud af sommeren før næste års sommerkollektioner vises i London, Paris, Milano og New York…. De garvede brands viser forrygende farverige kollektioner fyldt med masser af interessante retrodetaljer – et sandt tilbageblik på flere årtier især fra 60’erne og 70’erne.

GUCCI

Gucci spiller på kontraster og humor – læg mærke til de fantastiske glimmer briller, mega-lange øreringe, sløjfer og silkeblomster og selvfølgelig skoene og taskerne – ja, selv frisurene er fra tiden… hmmmm sjovt nok har jeg vist selv været der, både i den flippede version og bob-looket a la Vidal Sassoon. Tøjet spænder fra hæklede slag over regnbuefarvet maxikjole til printede western inspirerede printede frakker med pelsmanchetter, hæklede halvhandsker og fin dametaske… men også shiny studio 54 habitter tilsat babydoll bluse og kæmpeslips gjorde sit indtog alt sammen mikset med et sværmeriske kineserier…. Det blir’ ihvertfald ikke et kedeligt forår!

Gucci kreative direktør Alessandro Michele viste sin Spring Summer 2016 kollektion i  Scalo Farini, Milano den 23. september. Her er hans quate: “For mig tøj er et atlas af følelser. I denne kollektion forsøgte jeg at kortlægge, hvad der var i mit hoved. ”

Tjek også Alessandro Michele’s Cruise 2016 Collection’s film, directed by Glen Luchford – the directors cut.

Gucci www.gucci.com

Gucci-ss-2016

Gucci-ss-2016

Gucci-ss-2016

Gucci-ss-2016

Gucci-ss-2016

Gucci-ss-2016

Gucci

Gucci

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*