Forkælelses dag hos A-Style

En våd og meget regnfuld dag blev vendt til en rigtig forkælelsesdag hos min søde veninde og frisør Anette. Jeg fik både hårkur og farvet bryn, hygget om, tøsesnakket og drukket en masse kaffe…. dejligt, når hele dagen bare druknede i regn… Anette Baymler Madsen har netop åbnet sit eget firma – hun er både frisør og make-up artist og har  udover, arbejdet sammen de bedste frisører i landet, også være ansat på The Royal Danish Opera, hvor hun har sminket og lavet parykker til diverse operaforestillinger og Det Ny Teater, hvor hun var leder af “sminken”.

I dag har hun “lejet” sig ind på frisør salonen i  Gyldenløvsgade 4 – her arbejder hun med bæredygtige produkter, bl.a. ZENZ Organic Hair, som er svanemærket og kun består af naturlige ingredienser som økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk aloe vera. Serien giver styrke og vitalitet til alle slags hår, naturligt såvel om kemisk behandlet. Balsam og kur er farvebevarende og lægger sig som en beskyttende usynlig film rundt om det enkelte hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. PURE-serien er uden parfume og æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og duftallergikere. Foruden ZENZ bruger hun også Oway som er en fantastisk lækker biodynamisk plejeserie i glasflasker lavet af genbrugsglas.

Anette kan ud over normal frisørbehandling bookes til foredrag, kurser i teatersminke, workshop, fotostyling, brudeopsætninger mm.

A-Style Gyldenløvsgade 4, 1369 København K. tlf. 20 48 02 32  Mail: Astyle@outlook.dk

 

A-Style forkælelsesdag

A-Style forkælelsesdag

A-Style forkælelsesdag hos Anette

ZENZ Organic Hair

ZENZ Organic Hair

ZENZ Organic Hair

OWay

OWay

OWay produkter  Her er 10 gode grunde til at vælge Oway:
–  certifiserede biodynamisk dyrkede ingredienser
– ingen genmodificerede ingredienser
– ingen parabener
– ingen SLS (Sodium Laureth Sulfate eller Sodium Lauryl Sulfate)
– ingen kunstige farvestoffer
– rene essentielle olier (ingen af de 26 mest allergene duftstoffer)
– naturlige plejestoffer såsom sukker, soja og palmeolie
– Eco spray uden aerosol
– ingen dyreforsøg
– ingen mineralske olier (paraffin, petrolatum, isoparaffin)

OWay--Hcolor

OWay-Hcolor

OWay–Hcolor Oway Hcolor er et fantastisk farvesystem baseret på meget rene pigmenter. Det er et stort farvesystem med over 90 farver. Systemet er uden ammoniak! Farverne blandes med en beize baseret på Illipé smør, hvilket giver en meget lækker og blød konsistens.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*