Flytterod

Nogen gange ramler det hele om ørene på en, og en sådan periode er jeg i lige nu! Det er også derfor, jeg ikke har lagt så meget op på bloggen de sidste par uger! Men, bare rolig der kommer masser af historier, når jeg er på plads igen!

Flytterod

Udover en masse skønne opgaver, som skal løses samtidig med, at jeg ligger i “flytterod” -( skal flytte om en uge… !) PY ha, det er slemt! Men dog ikke værre end, at det er skønt at få ryddet ud af gemmerne, og gå på loppemarked, hvor andre blir’ glade for det, som har haft en god tid hos mig! Så morale genbrug er in!

Kunne ikke modstå fristelsen

Jeg må da også indrømme, at det var meget svært at modstå fristelsen for at købe af de andre loppesælgere, og selvfølgelig faldt jeg i med et par skønne orange øreringe fra Zarah Voigt til 40 kr. hmmmmm,  så meget fylder de jo ikke på flyttelæsset!

Zarah Voigt http://www.zarahvoigt.com/

loppemarked-på-Halmtorvet

loppemarked-på-Halmtorvet

Loppemarked på Halmtorvet i strålende solskin. Havde heldigvis husket stråhatten! Veninderne var med på spas – vi prøvede parykker – de blev solgt til min kollega Pernille Holm, som også er stylist. Hun manglede dem til en tv udsendelse… Jeg prøvede min “loppesøster” Maria Sanders vidunderlige bluse med fjer, og vi lavede en lille Lambada dans midt på torvet – var nok de skøreste sælgere den dag…. men vi havde en fest for os selv.. ha ha

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*