Facebook LIV vs LIV

Min Facebook profil er blevet hacket

Min Facebook profil er blevet hacket i går –  en meget besynderlig oplevelse! Lidt som at få stjålet sin identitet, og en følelse af at være fuldstændig magtesløs, fordi jeg ikke kunne få kontakt til Facebook og få rettet op på fejlen.

For det første kan man ikke ringe eller chatte med en medarbejder, som ku’ guide mig igennem dette helvede.

For det andet kørte min log-in i ring – jeg tror jeg skiftede password mindst 25 gange, for at prøve på at få min side tilbage.

For det tredje er der kun en hjælpe-service som igen ikke kan løse problemet fordi man ikke kan få fat i “hjælp” …

Tilsidst blir’ man så irriteret at det er lige før mac’en få en på kassen 🙁

Men da jeg skulle bruge en FB profil fordi jeg starter på et digitalt kursus i næste uge, hvor jeg skal bruge en facebook gruppe til at kommunikere med de andre studerende og lærere. Heldigvis havde jeg en Gmail, som reddede situationen…. Nu er Liv Barfoed oppe igen: en ny profil med samme navn.

Her skulle findes fotos og kort fortælles om mit problem. Der skulle også inviteres “gamle” venner, så de ku’ læse mine beskeder, og nu kommer så det morsomme: Jeg kan faktisk tilføje mig selv, altså Liv Barfoed, som ven! Det er for mærkeligt, men ikke desto mindre sandt.

Facebook LIV vs LIV

Det var dagens oplevelse – spændt på om den ender her, eller om jeg får min “gamle” side tilbage ??? Jeg skal nok opdatere løbende, og hvis nogen derude har en løsning på mit problem, så kom bare med forslag – de bliver taget imod med kyshånd <3 indtil da mange kærlige hilsner fra Liv den 2.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*