Et “Must Have” i ethvert toiletskab: Dry Volume Booster fra Gun-Britt – gbproductsstore.dk

Mit absolut favorit produkt, som jeg ikke kan leve foruden er Dry Volume Booster! Jeg har ikke verdens tykkeste hår –  men vel nærmest et typisk skandinavisk hårtype… flat og lidt kedeligt, men her kommer Dry Volume Booster ind og redder situationen og gir’ den fylde jeg har brug for!!! Jeg anvender den i tørt hår for så giver den håret maksimal volume. Her er lige en professionel vejledning: Ryst før brug, for maksimal volume løft håret og tilfør Dry Volume Booster ved hårrødderne eller spray i hele håret mens du styler. Indeholder ikke parabener .Vejl. udsalgspris: 179,00 DKK. I denne uge får du en GRATIS Dry Volume Booster i rejse størrelse med ved køb af 1 stk Dry Volume Booster – tilbuddet gælder til og med d. 25/11 2012 eksklusivt på gbproductsstore.dk . Af Liv Barfoed

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*