“Deroute” for flere af nutidens mandlige designere

Nu har jeg tjekke masser af shows med forårets kollektioner og jeg blir’ nødt til at spørge om nogen af vores tids såkaldt store mandlige designere, hader kvinder? Det er som om alt, hvad de laver ikke har stil eller fremmer nogen af de kvindelige former. Selv modellerne ser ud til at græmmes…! De har dårlig nok fået make-up på eller friseret håret… hm.. måske er make-upartisterne sparet væk?

Fordums tiders glamour og fashion-teater

Når man er chefdesigner for nogen af verdens bedste modehuse, burde man vel sørge for at bevare den mystik og hipe omkring brandet – det næsten uopnåelige, nytænkende, kvalitet, luksus med et twist, humor, forrygende farvesammensætninger, snit, osv. men nej designerne er gået i stå – ingen nytænkning – bare en gang kopiering af det du kan finde i byens billigste street eller genbrugsbutikker ….

Luk couturehusene – de har ingen berettigelse mere

Hvorfor holde couturehuse i gang, når det fantastiske håndværk bare blir brugt til tamt hverdagstøj? Hvem kan overhovedet spejle sig i det nærmest narkomanlignende look modeller har på catwalken? Og …Hvor eller hvem er de kvinder, som vil gå i det her tøj??? For tøjet er jo ikke billigt..! Det er jo “kejserens nye klæder” –  i virkligheden er det tøj du kan finde i sidegaderne nærmest mere tjekket, end det her..! Se selv og vurder selv…!

Saint Laurent har fået fjernet Yves. Ready to Wear kollektionen designes i dag af Hedi Slimane…der var flere ting som sagtens kan bruges, der mangler bare overraskelser – Saint Laurent skal dog også roses,  – super catwalk og meget energisk lidt punkagtig musik.

Chr. Dior’s Haute Couture kollektion designes af Raf Simons… har meget svært ved at se nogen lyspunkter… Sorry

saint-laurent

saint-laurent

Saint Laurent Ready to Wear kollektion

saint-laurent-rtw-ss2014-runway

saint-laurent-rtw-ss2014-runway

Saint Laurent rtw ss2014

saint-laurent

saint-laurent

Saint-Laurent-rtw-ss2014

Saint-Laurent-ss2014-rtw

Saint-Laurent-ss2014-rtw

Saint-Laurent-ss2014-rtw

Chr.-Dior-Couture-by-Raf-Simons

Chr.-Dior-Couture-by-Raf-Simons

Chr. Dior Couture by Raf Simons

Chr.-Dior-2014

Chr.-Dior-2014

Chr.Dior 2014

Chr.-Dior-2014

Chr.-Dior-2014

Chr.Dior 2014

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*