Dejlige tasker….

Tasker kan man aldrig få nok af … selvom man selvfølgelig kun kan bruge én af gangen…! –  og dog – jeg kan godt præstere at ha’ flere på, på en gang. En lille om halsen til min mobil, kreditkort, visitkort mm. Den næste hænger på skrå fyldt med læbestift, pudder og måske en rouge – bare lidt reservedele, hvis arbejdsdagen skulle udvikle sig til et aftenmøde – plus div. skriveredskaber, en notesbog til go’e ideer, måske en pakke kleenex, en æske tyggegummi og pastiller, nøgler … hm… så er den vist også fyldt op. Til sidst kommer den tunge … fyldt med computeren, mappe og papirer – den er døbt “haderen” for den er så irriterende tung! Jeg glæder mig som en vanvittig til iPad’en “flyver” ned i min taske, så slipper jeg for at slæbe rundt på min elskede Mac! Jeg må nu nok tilstå at jeg en gang imellem er lige ved at investere i en “trækvogn” så jeg slipper for at slæbe så meget…. Men man må jo ikke klage, når man elsker tasker, så på med dem! –  og lid med anstand…!

Af: Liv Barfoed

øverst fra venstre lys beige med guld Prada, beige ruskindstaske med læderrem Reed Krakoff, clutch Furla, strikket nappataske Prada, brun kalveskinds taske Burberry, mobilholder med nitter By Decadent,.

nederste række håndtaske iretrostil bt Decadent, slangeskindstaske fra Abaco, beigelædertaske med to remme Mulberry, flettet lædertaske Bottega Venetta

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*