Bæredygtig bæredygtighed…

Jeg vil rigtig gerne støtte op omkring bæredygtig fashion, men har et lille opråb: Det er afsindig svært at finde ud af, hvor kan man købe tingene? Jeg synes det er rigtig ærgerligt, at mange små innovative firmer, med gode intensioner om, at beskytte miljøet og gøre produktion “grøn”, ikke kan finde ud af at kommunikerer ud til den brede befolkning, hvor tingene kan købes…   De store firmaer, som H&M har et stort marketingbudget og er fabelagtig gode til at få deres budskaber frem, og tak for at de er foregangsfirma for det, men bare det ville smitte af på de mindre også !? Det ville være dejligt, hvis fx. forbrugerrådet lavede en liste over bæredygtige modebutikker til både børn og voksne.

Fairstyles

Et dansk firma har dog gjort en forskel – nemlig Fairstyle, hvis mission er, at gøre forbrugere opmærksomme på udvalget af produkter inden for mode, skønhed og bolig, som har et bæredygtigt afsæt. Ud over at være et pr-bureau, har kvinderne bag Fairstyles – Charline Skovgaard og Camilla Broen – oprettet en en webshop: Fair-shop, som er fyldt med skønne bæredygtige/økologiske produkter. Flot initiativ.

Fair -shop : http://fair-shop.dk/

Fairstyles

Fairstyles

2 kommentarer


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/functions.php:281 Stack trace: #0 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/comments.php(35): sandbox_commenter_link() #1 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1535): require('/var/www/stylef...') #2 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/single.php(32): comments_template() #3 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/stylef...') #4 /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/stylef...') #5 /var/www/stylefashion.dk/public_html/index.php(17): require('/var/www/stylef...') #6 {main} thrown in /var/www/stylefashion.dk/public_html/wp-content/themes/sandbox/functions.php on line 281