BaByliss kommer med nyt luksus glattejern og Argan Oil

BaByliss har udviklet et glattejern med en Satin Touch overflade, som både kan glatte og krølle! Glattejernet har en drejeledning – så nu kommer jeg ikke i karambolage med ledningen mere…..! Super tænkt! Især godt for en som mig, der godt kan være lidt “fummelfingret”! Samtidig er der udviklet en ION teknologi, som modvirker statisk elektricitet – perfekt her i denne kulde…!

Inden man går “til krøllerne” er det dog en god ide at varmebeskytte håret, her kan man fx. bruge en Argan olie – kom det gerne i vådt nyvasket hår – endelig ikke for meget, for så klasker håret! Tør det med en føntørrer og begynd så glatningen eller sæt dine krøller.

Argan Oil kommer oprindeligt fra Marokko. Olien er udvundet af Argan træernes frugter og har været brugt i mange århundreder af marokkanske kvinder, som kalder det  for “Det flydende guld” – olien, der er rig på E-vitaminer og Omega 6 – kan både bruges i håret og på kroppen!

Prisen for glattejernet ST100E ligger på 999,95 kr. Argan Oil 100% organisk, 159,95 kr. Nærmeste forhandler oplyses på 36 78 80 83 eller køb det på shop-gaver.dk. Af Liv Barfoed

BaByliss-luksus-glattejern-ST100E 999,95 kr.

BaByliss-Argan-Oil 159,95 kr.

Skriv en kommentar

Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*